Lastentarvikkeiden kirpputori

MLL Vihdin lastentarvikkeiden kirpputori sunnuntaina 7.10.2018 klo 10-13 Kuoppanummen koululla

MLL Vihdin lastentarvikkeiden itsepalvelukirpputori järjestetään sunnuntaina 7.10.2018 klo 10-13 Kuoppanummen koulukeskuksessa Nummelassa.

Suurkirpputori on myyjille ja kävijöille näppärä ja helppo, sillä vaatteet ja tavarat lajitellaan esille koottain ja teemoittain helposti katseltavaksi. Maksu suoritetaan kerralla kaikista ostoksista. Jonojen välttämiseksi kassoja on useita, joista yksi pikakassa pienille ostosmäärille.

Vaatteita ja tarvikkeita on myynnissä valtavasti ja hyvää tavaraa riittää koko päiväksi!
Tapahtumassa on myös kahvio. Maksuvälineenä käteinen.

MLL:n jäsenille ovet avataan sunnuntaina klo 9.30, ota siis jäsenkortti mukaasi!

Jos et vielä ole jäsen, voit lukea lisää jäseneksi liittymisestä täältä. Jäsenmaksu on vain 25 €/vuosi ja jäsenenä tuet vihtiläisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi tehtävää työtä. Lisäksi jäsenenä saat monia hyviä jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme. Jäseneksi voit liittyä tästä.

Myyjäksi ilmoittautuminen alkaa 14.9.2018 klo 9.00 Ilmoittautuminen-sivulla. Ole nopea ilmoittautumisen avautuessa, sillä myyjänumeroita on rajallinen määrä ja ne annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Myyntiprovisio on 15 % MLL Vihdin jäseniltä ja 25 % ei jäseniltä.

Yhteydenotot ja kysymykset mielellään sähköpostitse mllkirppis.vihti@gmail.com