Lastentarvikkeiden suurkirpputori  27.9.2020 klo 10.00 - 14.00

Kaikki myyjäpaikat on tälle kirpputorille jo jaettu! Myyjäksi pääsivät ne jotka eivät keväällä kirpputorin peruuntumisen vuoksi päässeet myymään.

Paikka:
Kuoppanummen koulu, Nummela
Kuoppanummentie 18, 03100 Vihti

Suosittu itsepalvelukirpputori tulee taas!

Suurkirpputori on myyjille ja kävijöille näppärä ja helppo, sillä vaatteet ja tavarat lajitellaan esille koottain sekä teemoittain helposti katseltavaksi.

Maksu suoritetaan kerralla kaikista ostoksista. Jonojen välttämiseksi kassoja on useita, joista yksi pikakassa pienille ostosmäärille. Suosittelemme maksutavaksi MobilePay:ta!

Noudatamme THL:n koronaohjeistusta. Kävijämäärää porrastetaan, jotta turvavälit toteutuvat. Suosittelemme maskin käyttöä.

Myyjät:
Kevään kirppikselle ilmoittautuneisiin myyjiin otetaan yhteyttä halukkuudesta osallistua syksyn kirppikselle.

Asiakkaat:
Asiakkaat, tervetuloa ostoksille! Vaatteita ja tarvikkeita on myynnissä valtavasti ja hyvää tavaraa riittää koko päiväksi!

MLL jäsenille ovet avataan sunnuntaina klo 9.30 ja virallisesti ovet avautuvat klo 10.00. Nyt kannattaa siis olla jäsen, niin saa pienen etumatkan ostoksille.

Maksuvälineet:
Käteinen ja MobilePay.

Lisätietoja saat sähköpostilla mllkirppis.vihti@gmail.com.

Muistathan, että jäsenetuna MLL Vihdin paikallisyhdistyksen jäsenet maksavat pienemmän myyntiprovision kuin muut myyjät.

Yhdistyksen jäsenille myyntiprovisio on 15% ja muille 25%.

Ilmoitamme kirppiksestä sivuillamme, Facebookissa ja paikallislehtien seurapalstoilla.

Tervetuloa sekä myymään että ostoksille!