Juhla vapaaehtoisille 

MLL Vihti 100 vuotta

On aika juhlaan! 

Kiitos sinulle MLL Vihdin 100 vuotisen matkan aikana vapaaehtoisena toiminut!

Milloin:
11.11.2023 klo 18:00 alkaen

Missä:
Villa Joutsela
Kopuntie 24
03100 Nummela

Kutsumme kokoon koko historiamme aikana hallitukseen tai muihin vapaaehtoistoimiin kuuluneita vaikuttajia. MLL Vihdin täyttäessä tänä vuonna 100 vuotta, haluamme nostaa esille kuinka suuri merkitys on vapaaehtoistyöllä ja sinnikkäällä, pyyteettömällä työllä lapsiperheiden hyvinvoinnin eteen.

Vieläkö muistat omat MLL ystäväsi? Mitkä ovat olleet mieleenpainuvimmat MLL muistosi? Vapaaehtoistoiminta tuo huikean paljon mahdollisuuksia arkeen; uusia ystäviä, uuden oppimista, kokeilua, kompurointia ja onnistumisia.

Tule siis muistelemaan ja juhlimaan MLL Vihtiä ja vapaaehtoistyötä. Kutsu mukaan myös sinun aikasi vapaaehtoiset!

Kiitosjuhlaa vapaaehtoisille vietetään lauantaina 11.11. klo 18:00 alkaen Villa Joutselassa, Kopuntie 24, 03100 Nummela.

Tarjolla syysmenu seisovasta pöydästä, sekä pientä ohjelmaa.

Illalliskortin hinta:

  • 35 € / aikuinen
  • 25 € / työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat
  • 65 € / yhdistyksen kannatus hinta

Tilaisuuden "pukukoodina" juhlapukeutuminen. Nyt on lupa laittautua parhaimpiin. Pukeudu siis halutessasi iltapukuun, tai muuhun valitsemaasi juhla-asuun. 

Voit varata ja maksaa paikkasi Holvi-verkkokaupassa. Huomaa, että paikkoja on rajoitettu määrä, kannattaa siis olla nopea! Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa myös ruoka-aine rajoitteet.

Klikkaa itsesi myös osallistujaksi Facebook-tapahtumaan, niin saat päivityksiä illan kulkuun liittyen, Facebookissa voit myös etsiä muita MLL kavereita, joita kutsua joukkoon. Valitettavasti meillä on melko rajalliset mahdollisuudet tavoittaa kaikkia vanhoja vapaaehtoisia, joten apusi on kullan arvoinen.

Tervetuloa juhlaan!