Perhekahvilavastaava
Ulla Svenns

Esittelyssä hallituksen varajäsen ja perhekahvilavastaavamme Ulla Svenns. Näin hän kertoo itsestään:

Muutimme pari vuotta sitten Vihtiin, ja perhevapailla ollessani aloin käymään erilaisissa vanhemmille ja lapsille suunnatuissa kerhoissa ja tapahtumissa, sillä halusin tutustua uusiin, samassa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. MLL:n perhekahvilat olivat yksi näistä kaikille avoimista viikottaista kokoontumisista, jonne uuden kävijän oli mielestäni helppo tulla ja tuntea olonsa tervetulleeksi. Sekä äiti että lapset löytävät sieltä kavereita.

Viime vuonna lähdin itse mukaan vetämään Nummelan iltaperhekahvilaa, lisäksi olen ollut MLL:n kirppistalkoissa useampaan kertaan. Kaikissa tapahtumissa on mukavia ihmisiä ja hyvä tekemisen meininki. Niiden houkuttelemana aloitin tänä vuonna hallituksen varajäsenenä ja perhekahvilavastaavana.

Koulutukseltani olen diplomi-insinööri ja perheeseeni kuuluu kaksi lasta ja mies. Harrastan lukemista, zumbaa ja kuntojumppaa, Vihtiin muuton jälkeen olen myös löytänyt itsestäni maastopyöräilijän.

Nähdään perhekahviloissa! 😊

Ulla Svenns