Johanna Tuhkanen

Esittelyssä puheenjohtajamme Johanna Tuhkanen. Näin hän kuvailee itseään:

"Luulin olevani käsitöiden harrastaja, mutta katsoessani tekemättömien töiden laatikkoon ja parittomia kudottuja villasukkia, totesin ettei se ainakaan vielä ole onnistunut. Pöly muodostuu laatikon pinnalle.

Kotiäitiaikanani sitouduin MLL perhekahvilan vetäjäksi, jotta tulen lähteneeksi pois kotoa ja lapset saa leikkiseuraa. Se päätös on kuljettanut vuosia MLL Vihdin toiminnassa ja tuonut tähän pisteeseen. MLL minulle on harrastus ja oppimispaikka. Toimintaan osallistuin alkujaan uudet tuttavuudet mielessä, ja edelleen ystävyys ja yhdessä tekemisen ilo pitää minut mukana.

Haaveilen Vihdistä, jossa lapsiperheet lisääntyvät ja voivat hyvin. Haluanhan omillekin lapsille parhaan kasvuympäristön. Olen kova unelmoimaan, perhe ja ystävät toisinaan palauttaa jalat maahan, näkemään omat rajat. Kiitos heille siitä välittämisestä.

Mitä vielä kertoisin.. Olen vihreä, mikäli olet lukenut Idiootit ympärilläni -kirjan. Minussa on myös sinisiä ja punaisia piirteitä. Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja toimin yrittäjänä.

On ilo olla puheenjohtaja kun on innokas hallitusporukka kasassa. Sanoisin, että tästä tulee hyvä vuosi!"

Johanna Tuhkanen