Tiedotus- ja Senioritoiminnan vastaava

Esittelyssä tiedotus- sekä seniorivastaava Minna Kinnunen, näin hän kertoo itsestään:

Olen utelias. Tämä luonteenpiirteeni on saanut minut sotkemaan sormeni vähän joka paikkaan ja siksipä minusta on tullut tällainen keskinkertaisuus, joka tietää paljosta vähän. Toisaalta se on johdattanut minut suuriin seikkailuihin, mutta myös noloihin tilanteisiin.

Uteliaisuuteni ansiosta tieni kulki Kuopiosta Helsinkiin ja sieltä kolmen mantereen ja Etelä-Euroopan kautta Vihtiin, mikä olikin mukava lenkki. Edelleen matkailu on alati mielessäni - rakastan tutustumista uusin kieliin, kulttuureihin ja ihmisiin. Varsinkin Afrikka jätti pysyvän jäljen sydämeeni, sillä haaveenani on vielä joskus päästä tekemään kehitysyhteistyötä tuolle varsin mystiselle, mutta niin kauniille mantereelle.

Savolaisista juurista huolimatta, minussa ei taida olla muuta kieroa kuin huumorintaju. Toisaalta savolaiset ovat yleensä hauskoja. Minä en, tai ehkä joskus vahingossa. Olen melko suorapuheinen, koska ajatus ja toiminta kulkevat yhtä matkaa niin puhe ei vaan pysy perässä. Siksipä saatan joskus töksäytellä asioita. Jos se sattuu kohdallesi, ei kannata välittää. Yleensä töksähdys sattuu, kun jäsentelen vielä asioita päässäni. Olen kova kyselemään - en ala arvailemaan vaan kysyn suoraan, jos joku asia minua askarruttaa. Kysyvä ei tieltä eksy.

Aloitin MLL:n perhekummina viime syksynä, mikä on ollut kyllä todella antoisaa. On ollut niin mukava päästä sylittelemään ja silittelemään sellaista pientä vuosikasta, ihanaa! Yhdistyksen hallitukseen tulin mukaan auttamisen halusta ja siksi, että halusin käyttää luppoaikaa johonkin järkevään ja hyvään. Päätöstä ei ole tarvinnut katua, vapaaehtoistyötä tekee niin mahtava joukko upeita ihmisiä. Hienoa olla mukana!

Kaikesta maailman myllerryksestä huolimatta, uskon vielä ihmisiin ja inhimillisyyteen. Yritän nähdä kaikessa ja kaikissa sen positiivisen. Tienviittani on ollut jo pitkään kultainen sääntö: kohtele muita kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

Minna Kinnunen
Tiedotus- ja Senioritoiminta