Yhteistyökumppanuusvastaava Jaana Vaattovaara

Esittelyssä yhteistyökumppanuusvastaava Jaana Vaattovaara. Näin hän kuvailee itseään:

"Olen oman elämäni Ulla Taalasmaa. Utelias, jokapaikanhöylä varustettuna loistavalla huumorintajulla ja positiivisella elämänasenteella.

Olen kova seuraamaan tyhjänpäiväisiä reality -sarjoja. Mikä onkaan mukavampaa kuin niiden analysointi!

Perheeseeni kuuluu 7 immeistä, olen suurperheen Muumimamma! Meillä asuu myös maailman ihanin Westie koira Peku.

Työskentelen perhehoitajana. Toivon, että saan pian lasten- ja nuorten erityisohjaajan opintoni valmiiksi.

Vihtiläinen olen ollut jo vuodesta 1983 saakka, tuolloin muutin tuosta lähipitäjältä Lohjalta tänne Vihtiin.

Pidän musiikin kuuntelusta, elokuvista ja sisustamisesta, harrastuksenikin liittyvät juuri edellä kuvattuihin: ramppaan Ikeassa ja muissa sisustusliikkeissä sekä kulttuuririennoissa, kuten teatterissa ja keikoilla.

Jos aikaa olisi käytössä enemmän, niin tekisin vapaaehtoistyötä lisääkin. MLL:n toiminnan aloitin tällä hallituskaudella 2020. Tällä hetkellä käytän vapaa-aikaani hallitustyöskentelyyn ja koen, että se on mitä mainioin tapa päästä vaikuttamaan minulle tärkeisiin asioihin. Samalla pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin ja oppimaan uutta!"

Jaana Vaattovaara
Yhteistyökumppanuusvastaava