MLL Vihdin paikallisyhdistys on aktiivinen toimija oman kuntansa alueella.

• Tarjoamme vihtiläisille lapsiperheille monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, mm. lapsikuoron, parkouria ja sählykerhon.
  • Teemme yhteistyötä Vihdin yläkoulujen kanssa tukioppilastoiminnassa.
  • MLL Vihdillä on neljä perhekahvilaa (Ojakkala, Otalampi, Vihdin kirkonkylä ja Nummela).
  • Järjestämme erilaisia tapahtumia, kuten lastentarvikkeiden kirpputoreja, retkiä ja lastenkonsertteja.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, johon kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita. MLL:n päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

MLL:lla on yli 85 000 jäsentä ja 556 paikallisyhdistystä ympäri Suomea. Paikallisyhdistysten toimintaa tukee 10 piirijärjestöä. MLL:n paikallisyhdistykset tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden osallistua toimintaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden kanssa.

MLL Vihti on perustettu vuonna 1923. Vuoden 2018 alussa yhdistyksessämme on lähes 500 jäsentä. Lisäksi järjestämäämme toimintaan osallistuu paljon lapsia ja perheitä, jotka eivät ole jäseniämme.

Jäsenyys MLL Vihdin yhdistyksessä

MLL Vihdin jäsenmaksu on vain 25 €/vuosi, joten pienellä rahalla voit tukea toimintaamme ja saat samalla loistavat jäsenetumme käyttöösi. Maksuun sisältyy myös Lapsemme-lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Valtakunnalliset jäsenedut löydät tarkemmin Lapsemme-lehdestä ja MLL:n nettisivuilta www.mll.fi.

Lapsen ja nuoren jäsenyys

MLL:n jäsenyys on maksuton kaikille alle 18-vuotiaille jäsenille. Tarjoamme myös 12-17-vuotiaille jäsenillemme eurooppalaisen nuorisokortin mobiiliversion maksutta. Mobiilikortilla saat etuja ja alennuksia yli 600 paikassa eri puolilla Suomea. Lisää tietoa eurooppalaisesta nuorisokortista ja sen eduista löydät osoitteesta www.europeanyouthcard.fi.

Jäsenyysvuotta edeltäneenä vuonna 18 vuotta täyttäneet nuoret siirretään automaattisesti aikuisjäseniksi.

Tule mukaan MLL Vihdin toimintaan!

Mukavassa porukassa on kiva tehdä vapaaehtoistyötä. Voit osallistua juuri sen verran kuin sinulle sopii, juuri silloin kuin sinulle sopii. Muistathan, että pienikin apu on suuri apu.

Lisätietoja toiminnasta: pj. Camilla Bonden, p. 040 058 1881 tai bonden.camilla(at)gmail.com.

Voit lähteä mukaan vapaaehtoistyöhön ottamalla yhteyttä keneen tahansa hallituksen jäseneen.
Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!