Liity vapaaehtoiseksi

Kalle Kustaan Kekkerit 2017

Tule mukaan yhdistyksemme toimintaan!

Haluaisitko antaa ajastasi tunnin tai kaksi MLL:n hyväksi? Tule mukaan talkoorinkiin! Ilmoittautumalla talkoolaiseksi osoitteeseen mllvihti@gmail.com saat muutaman kerran vuodessa sähköpostia, jossa etsimme apujoukkoja esimerkiksi kirpputorille, Lapset ensin -keräykseen tai muuhun MLL-toimintaan. Talkoorinkiin liittyminen ei sido sinua mitenkään, vaan voit tapauskohtaisesti päättää lähdetkö mukaan.

Hauskassa seurassa on kiva tehdä hyvää! Voit osallistua juuri sen verran kuin sinulle sopii, juuri silloin kuin sinulle sopii. Muistathan, että pienikin apu on suuri apu. Lisätietoja MLL Vihdin paikallisyhdityksen toiminnasta antaa puheenjohtaja tai muut hallituksen jäsenet. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Kalle Kustaan Kekkerit 2017