Toiminta

MLL:n Vihdin paikallisyhdistys tarjoaa paljon erilaista toimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille.

• Seuraathan ilmoitteluamme sekä nettisivuillamme sekä Facebookissa mahdollisten muutosten varalta!
  • Pidetään huolta toisistamme!
    Pidä itsesi ja muut turvassa pysymällä ajan tasalla vallitsevista olosuhteista ja noudattamalla tarvittavia varotoimenpiteitä.
  • Noudatamme kaikessa toiminnassamme THL:n ja paikallisten terveysviranomaisten antamia ohjeita.

Kerhon tai tilaisuuden peruuntuessa, hyvitämme maksun peruuntuneista tunneista kokonaisuudessaan.

Tiesithän, että kerhoihimme voi anoa vapaapaikkoja taloudellisin perustein. Ota yhteyttä!

Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaamme!

Jäsenenä saat alennuksia osallistumismaksuista!

Vihtiläiset yritykset tukevat toimintaamme ja tarjoavat jäsenillemme monipuolisia etuja!