Liity jäseneksi

Ovatko lasten asiat sinulle tärkeitä? Haluatko vaikuttaa sekä tukea lasten ja perheiden puolesta tehtävää työtä?

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta.

MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin on hyvä kaikenikäisille.

Liity jäseneksi netissä ja voit maksaa jäsenmaksun heti verkkopankissa tai tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiisi.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, johon kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita. MLL:n päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

MLL:lla on yli 85 000 jäsentä ja 556 paikallisyhdistystä ympäri Suomea.

Jäsenyys MLL Vihdin paikallisyhdistyksessä

MLL Vihti on perustettu vuonna 1923. Vuoden 2018 alussa yhdistyksessämme on lähes 500 jäsentä.

MLL Vihdin jäsenmaksu on 25 € / vuosi. Pienellä panoksella voit tukea toimintaamme ja saat samalla loistavat jäsenetumme käyttöösi. Maksuun sisältyy myös Lapsemme-lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Valtakunnalliset jäsenedut löydät tarkemmin Lapsemme-lehdestä ja MLL:n nettisivuilta www.mll.fi.

Lapsen ja nuoren jäsenyys

MLL:n jäsenyys on maksuton kaikille alle 18-vuotiaille jäsenille. Tarjoamme myös 12-17-vuotiaille jäsenillemme eurooppalaisen nuorisokortin mobiiliversion maksutta. Mobiilikortilla saat etuja ja alennuksia yli 600 paikassa eri puolilla Suomea. Lisää tietoa eurooppalaisesta nuorisokortista ja sen eduista löydät osoitteesta www.europeanyouthcard.fi.

Jäsenyysvuotta edeltäneenä vuonna 18 vuotta täyttäneet nuoret siirretään automaattisesti aikuisjäseniksi.