Perhekahvilat

Perhekahviloihin ohjaajia haussa!

Oletko se sinä?

MLL:n tunnetuin toimintamuoto, perhekahvilat, pyörivät vapaaehtoisten voimin. Perhekahvila kokoontuu useimmiten kerran viikossa ja ohjaajana toimii vapaaehtoinen tai vapaaehtoisista koostuva perhekahvilatiimi. 

Ohjaajan tärkein tehtävä on toivottaa tulijat tervetulleiksi ja suunnitella ohjelmaa yhdessä kävijöiden kanssa. Toimintaan voi osallistua myös lyhytaikaisesti olemalla läsnä ja tarjoamalla ylimääräisen sylin ja korvat tai auttamalla järjestelyissä.

Lisätietoja antaa Perhekahvilavastaava Ulla Svenns, ota yhteyttä! 
ulla.svenns@gmail.com

Kaikki lapsiperheet ovat lämpimästi tervetulleita perhekahviloihimme! 

Perhekahviloita vedetään vapaaehtoisvoimin Ojakkalassa, Otalammella, Nummelassa ja Vihdin kirkonkylällä. 

Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat leikkiseuraa. Kahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia. Toimintaa suunnitellaan yhdessä perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. 

Paikalle voit tulla vapaasti silloin kun se itselle parhaiten sopii, ilmoittautumista ei vaadita. Osallistuminen on maksutonta ja jokaisessa perhekahvilassa on tarjolla aamu-/iltapalaa pientä maksua vastaan.

Lisätietoa saat Facebookissa -MLL Vihdin perhekahvilat tai perhekahvilan vastaavilta, joiden yhteystiedot löytyvät perhekahviloiden omilta sivulta, kts valikko vasemmalla.

Lämpimästi tervetuloa!