Lastentarvikkeiden suurkirpputori

Kirpputorin myyjäpaikat tälle vuodelle on arvottu ja myyjäksi päässeille ilmoitettu!
Tervetuloa ostoksille!

Milloin:
Sunnuntaina 9.10.2022 klo 10.00 - 13.00
(MLL jäsenet pääsevät sisälle klo 9.30 alkaen).

Missä:
Kuoppanumen koulukeskus
Kuoppanummentie 18, Nummela

Maksutavat:
Kortti, Mobilepay ja käteinen.

Tapahtumassa on useita kassapisteitä.

Huomio! Käteistä ottaa vastaan yksi kassa, varaathan pientä rahaa maksua varten.

Suurkirpputori on myyjille ja kävijöille näppärä ja helppo, sillä kaikken myyjien vaatteet ja tavarat lajitellaan esille pöytiin koottain sekä teemoittain helposti katseltavaksi.

Vaatteita ja tarvikkeita on myynnissä valtavasti ja tavaraa riittää koko päiväksi!

Edut MLL:n jäsenille:

• kirpputorin ovet avautuvat MLL:n jäsenille jo klo 9.30!
  • jäsenet maksavat pienemmän myyntiprovision myymistään tuotteista kuin muut myyjät (Yhdistyksen jäsenille myyntiprovisio on 15% ja muille 25%.)

Nyt kannattaa siis olla jäsen, niin saa pienen etumatkan ostoksille!
    ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Huomio! Myyjäpaikat on jo varattu!

Myyjät:
Paikkahaku myyjille avautuu keskiviikkona 14.9. klo 10.00  ilmoittautumissivulle . Myyjäksi ilmoittautuminen on avoinna yhden vuorokauden ajan, keskiviikkona klo 10.00 - torstaina 15.9. klo 9.59. Ilmoittautumisen jälkeen myyjäpaikat arvotaan kaikkien halukkaiden kesken ja jokaiselle myyjäksi päässeelle, sekä jonotuspaikalle päässeelle ilmoitetaan.

Myyjäpaikan saaneet saavat mailitse ohjeistuksen omien tuotteiden merkitsemiseen, tavaroiden lajitteluun ja tuontiin.

Askarruttako? Annamme lisätietoja mielellämme!
 mllkirppis.vihti@gmail.com

Tervetuloa sekä myymään että ostoksille!