Jäsenvastaava Erja Immonen

Esittelyssä jäsenvastaavamme Erja Immonen. Näin hän kertoo itsestään:

Yhdistyshörhö. Se varmaan kuvaa parhaiten. Ajatus lähti siitä, kun eilen ventovieraalle esittelin itseni kylähörhöksi, jonka kai aika moni vähintään ulkonäöltä tietää. Tämän toisen kanssa yhdessä oltiin Yhteisvastuu-keräyksessä Prismassa ja parituntisen aikana ehti monen monta tuttua moikata.

MLL Vihdin yhdistyksessä olen tällä hetkellä jäsenvastaava, Huhmarnummen koulun vanhempainyhdistyksen puhis olen ollut nyt 3 vuotta, ennen ry:ksi muuttumista vanhempaintoimikunnan pj vuoden ja sitä ennen olin sihteerinä ja rahiksenakin. Esikoisen ekasta kouluvuodesta sekin lähti.

Olen Vihdin yhdistyksessä melkeinpä hallitusveteraani. MLL urani alkoi 2007 Helsingissä ja Vihdissä vaikuttanut 2010 eteenpäin.

Perheessä on mies ja 4 poikaa ikähaitarilla 3-14 vuotta.

Isompien poikien futisharrastus on vienyt futista vihaavan äipän molempien joukkueiden huoltajaksi ja pelikuskiksi. Meidän minibussiin mahtuu aina kyytiin useampikin joukkuekaveri. Ehkä äippäkin on vähän jo lajiin haksahtanut...

Itämaista tanssia olen harrastanut 10 vuotta ja harrastusporukastamme onkin muodostunut tanssiryhmä Hiidettäret, joka on esiintynyt mm. Vuosisatamarkkinoilla jo useampana vuonna.

Tämmöinen kummallinen höpöttelijä olen.

Erja Immonen
Jäsenvastaava