Kerhovastaava Hanna Koivunen

Esittelyssä kerhovastaavamme Hanna Koivunen. Näin hän kertoo itsestään:

Olemme perheeni kanssa vasta muuttaneet Vihtiin ja halusin heti mukaan toimintaan, jossa tapaa ihmisiä samassa elämäntilanteessa, verkostoituu ja löytää ystäviä. Koen että minut on otettu monella tavalla ja monelta taholta lämpimästi vastaan, kiitos siitä myös ihanalle hallitusporukalle. 

MLL on harrastukseni, ja samaan kastiin luen myös marttatoiminnan. Olen aina ollut koti-ihminen, rakastan puutarhassa kaivamista, leipomista ja ruoanlaittoa, vieraiden emännöintiä ja perheen kanssa ulkoilua. Musiikki on myös lähellä sydäntäni.

Ammatiltani olen alun perin suurtalouskokki ja palvelujohtamisen restonomi, mutta viime vuosina olen työkseni tehnyt enemmänkin monenlaisia myynnin tuen, viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä – muun muassa verkkokauppojen ja nettisivujen parissa. Yksi motiivi hallitustyöskentelyyn oli toki myös työelämässä tarvittavien taitojen kehittäminen, tutustuminen järjestötyöhön ja ansioluettelon monipuolistaminen.

Perheeseemme kuuluu mies ja 4,5-vuotias poika, sekä lisäksi kolme 12-16 -vuotiasta nuortarikastuttavat viikonloppujamme. Voin laskea lähiperheeseen onneksemme myös lapsen isovanhemmat jotka ovat arjessamme paljon läsnä. 

Hanna Koivunen
Kerhovastaava
MLL Vihdin paikallisyhdistys