Rahastonhoitaja Maija Idman

Esittelyssä rahastonhoitajamme Maija Idman. Näin  hän kertoo itsestään:

Olen paljasjalkainen vihtiläinen ja asunut koko ikäni eripuolilla Vihdin kuntaa. Minua viehättää asua kylämäisessä yhteisössä ja unelmani onkin, että kyläyhteisöt olisivat aktiivisia ja yhtenäisiä yhteisöjä, jossa koko kylä pitää huolta sen asukkaistaan.

Luonteeltani olen sosiaalinen ja puhelias. Olen erittäin kiinnostunut ihmisten käyttäytymisestä ja haluan ymmärtää, mikä heitä motivoi. Usein saankin toimia ystävieni keittiöpsykologina.

Nautin teoreettisistä keskusteluista, joissa saa haastaa omia näkemyksiään ja avartaa omaa katsontakantaa asioihin.

Oman lapsen myötä tuli ajatus, että haluan olla mukana vaikuttamassa lapsiperheiden hyvinvointiin. Parina vuotena olin MLL:n suojatievahtina ja nyt ensimmäistä kertaa mukana Vihdin paikallisyhdistyksen hallituksessa. Odotan innolla, mitä saamme aikaan 100v juhlavuotena!

Haluankin haastaa jokaisen liittymään MLL:n jäseneksi ja osallistumaan mahdollisuuksien mukaan vapaaehtoistoimintaan. Tässä toiminnassa taatusti saa enemmän kuin antaa!

Ystävällisin terveisin,

Maija Idman