Varapuheenjohtaja
Taru Hillamo

Esittelyssä varapuheenjohtajamme Taru Hillamo. Näin hän kuvailee itseään:

Olen reilu vuosi sitten vihtiläistynyt, kun muutimme perheeni kanssa Nummelaan. Yllätyin positiivisesti ihmisten ystävällisyydestä ja huomioon ottavuudesta, myös lapset ottivat uuden tulokkaan helpommin mukaan leikkeihin kuin mitä osasin odottaa. Kiitos näistä kokemuksista kanssavihtiläiset!

Luonteeltani olen idealisti ja haaveilija, viehätyn muutoksista ja viihdyn myös epämukavuusalueella. Enneagrammi-persoonallisuustestin mukaan olen ensisijaisesti Avulias Huoltaja. Lisäksi minusta löytyy Tehokkaan Suorittajan piirteitä. Pidän asioiden organisoimisesta, toisten ihmisten auttamisesta ja keittiöpsykologina minua kiinnostaa juurisyyt käyttäytymisen takana. Vaikka pidän asioiden organisoinnista ja olen välillä pikkutarkka, eivät nämä luonteenpiirteet ulotu valitettavasti kodin siivoukseen saakka. Tavarat jäävät kotona hujan hajan ja olen hyvinkin suurpiirteinen monien asioiden suhteen.

Ammatiltani olen palvelumuotoilija, kehitän siis niin palveluita kuin organisaation sisäisiä prosessejakin ihminen keskiössä ja osallistaen kehittämiseen ne henkilöt, joita kehitettävä asia koskee ja jotka sitä käyttävät. Tätä ajattelua tuon mukanani myös MLL Vihdin hallitukseen.

MLL:n toimintaan lähdin mukaan vuonna 2009, jolloin aloitin päivystäjänä Lasten ja nuorten puhelimessa. Esikoisen saatuani oli luonnollista siirtyä paikallisyhdistystoimintaan, ensin Espoossa ja nyt muutettuamme Nummelaan, täällä Vihdissä. Pidän ihmissuhteita tärkeänä ja paikallisyhdistystoimintaan minut on tuonut halu tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Lisäksi pääsen vaikuttamaan omalla alueellani lasten elinympäristöön ja kehittämään työelämätaitojani. Ihka ensimmäinen motiivini tuolloin yli 10 vuotta sitten lähteä mukaan vapaaehtoistyöhön taisi olla juurikin monipuolisempi CV.

Taru Hillamo
Varapuheenjohtaja