Vihdin kirkonkylän kohtaamispaikka

Uusi perhekahvila & kohtaamispaikka!

Torstaisin klo 17.00-19.00

Vihdin seurakuntatalo
Niuhalanraitti 6, Vihdin kirkonkylä

Vuoden 2022 viimeinen kerta Vihdin Kirkonkylän kohtaamispaikalla viikolla 50 (15.12.22)

Tervetuloa mukaan!

Uusi kohtaamispaikka lapsiperheille!

Kohtaamispaikassa pääset tutustumaan muihin samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja vaihtamaan ajatuksia heidän kanssaan. Samalla lapset saavat leikkiseuraa!

Kohtaamispaikassa mm. jutellaan kahvittelun lomassa sekä leikitään, pelaillaan ja askarrellaan lasten kanssa. Kivoja juttuja on jo suunniteltu, mutta myös omia toiveita saa esittää.

Paikalla on MLL Vihdin paikallisyhdistyksen vapaaehtoisia sekä Vihdin seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöitä. Lisäksi saamme vierailijoita eri alojen ammattilaisista vaihtuvin teemoin.

Kohtaamispaikka on avoin kaikille ja maksuton.

Päivällismahdollisuus (maksullinen).

Lapsiperheiden uusi kohtaamispaikka järjestetään yhteistyössä MLL Vihdin paikallisyhdistyksen ja Vihdin seurakunnan kanssa.